Blog

Svampejagt på Tragtkantareller Teglstrup Hegn

250.00 kr.

Vinteren nærmer sig og november måned er ikke den måned med den største variation af svampe grundet de lave temperaturer.

MEN…

November måned er tragtkantarellens højdepunkt!

I kantarel familien bliver tragtkantarellen kaldt vintersvampen fordi den kan klare lavere temperaturer. Den anden fordel er at der ofte er rigtig mange af dem og den smager virkelig lækkert!

De kan være utrolig svære at se, men absolut jagten værd, så er vores tragtkantarel jagt din mulighed for at blive bekendt med en fantastisk spisesvamp og vi viser dig hvor du skal kigge og hvordan du identificere dem. Vi kigger selvfølgelig fortsat efter andre spiselige svampe også, men fokuserer på de skønne tragtkantareller.

Det er ikke en avanceret svampetur, men en god begynder eller tur hvis man vil bevæge sig ud i svampeuniverset.

Til sidst runder vi af med hvordan i skal behandle jeres svampe, både med rengøring, bevaring og tilberedning.

Kom iklædt i forhold til vejret og medbring gerne en urtekniv, saks, poser, bøtter eller kurv til dine sanket lækkerier, eller køb dem af os ved starten af turen eller her på vores webshop under butik.

Vi ser frem til at dele naturens vilde mad!

Børn op til 5 år er gratis at have med, max to børn per voksen.

Turen bliver afholdt i Teglstrup Hegn, parkeringspladsen lige ved Julbæk Strand.

Den nærmeste adresse er Nordre Strandvej 95, 3150 Hellebæk, men vi mødes på den offentlige parkeringsplads ved siden af ved Sanketures varevogn.

Google maps link https://goo.gl/maps/rF6ybBM9CpaL9dAU8

Turen vil vare omkring 2 timer, eventuelt lidt mere i forhold til deltagerantal og vi forventer at maksimalt gå 4 km.

Husk dit sankeudstyr!
Lær om hvad en sanketur indebærer.

Følg os og få inspiration på:
Facebook: Sanketure
Instagram: @Sanketure
TikTok: @sanketure

 

Bemærk:
Sanketure og lignende begivenheder har ingen fortrydelsesret eller returret da de bliver solgt som en undtaget varetype på lige fod med koncerter. Hvis man ikke kan deltage i sanketuren er man velkommen til at videregive eller sælge sin billet. Læs mere under vilkår og betingelser.

Sanketure, svampeture og lignende begivenheder har ingen fortrydelsesret eller returret da de bliver solgt som en undtaget varetype på lige fod med koncerter. Hvis man ikke kan deltage i sanketuren er man velkommen til at videregive eller sælge sin billet. Læs mere under vilkår og betingelser.
Travelers' Map is loading...
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.