Blog

Sanketur Hundested

300.00 kr.

Klar til at finde vild mad i naturen? Så er denne tur for dig!
Kom med på en oplevelse i naturen i Hundested, Nordsjælland.

På en 2 timers guidet sanketur sørger for, at du selv får al den viden du har brug for, for selv at kunne sanke vild mad.

Vi gennemgår forskellige biotoper som stranden, engen og hegnet med en unik kombination af planter, blomster og træer vil blive gennemgået i både kendetegn, smag, tekstur og brugen i vild mad.

Underviser og professionel sanker Nina guider dig sikkert gennem naturens vilde spisekammer hvor fokus er på planternes gastronomiske evner. Med flere års erfaring og mere end 400 afholdte sanketure er du i trygge hænder og garanteret en unik og sanselig oplevelse i naturen. Hver spiselig blomst, blad, urt, skud, bær eller svamp vil blive gennemgået med fokus på smag og hvordan du bruger det i madlavning.

Vi mødes på parkeringspladsen ved Skansen,  Skansevej 29, 3390 Hundested

Parkeringspladser har ikke præcise nummer anføring, så derfor skal du holde på den offentlige parkeringsplads, eller følge google maps linket nedenstående.

Plus kode er XR9X+XM Hundested

Her er google link til adressen 

Læs mere om turen længere nede på siden ↓

Bemærk:
Sanketure og lignende begivenheder har ingen fortrydelsesret eller returret da de bliver solgt som en undtaget varetype på lige fod med koncerter. Hvis man ikke kan deltage i sanketuren er man velkommen til at videregive eller sælge sin billet. Læs mere under vilkår og betingelser.

Husk praktisk fodtøj og klæd dig på efter vejret og tag gerne en bøtte, saks eller urtekniv med til at høste med og gemme dine fund i. Vi mødes på parkeringspladsen ved Skansen,  Skansevej 29, 3390 Hundested Parkeringspladser har ikke præcise nummer anføring, så derfor skal du holde på den offentlige parkeringsplads, eller følge google maps linket nedenstående. Plus kode er XR9X+XM Hundested Her er google link til adressen  Vi ser frem til at dele naturens vilde mad med dig!

——–

Bemærk: Det er ikke muligt at ændre købte billetter til anden dato, da det er en begivenhed på et sat tidspunkt, med begrænset antal deltagere, så planlægges der efter dette. Det er tilladt at videresælge eller videregive sin billet.
Travelers' Map is loading...
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.