Blog

Svampetur Gribskov, Helsingevej

350.00 kr.

Kom med på en guidet svampetur om spiselige svampe hvor vi tager dig igennem forskellige typer skov, forklarer levesteder for svampe, og begynder en vaskeægte svampejagt og fortæller hvorfor du ikke skal være bange for at røre ved svampe.

Vi går efter at finde en variation af spiselige vilde svampe og lære dig kendetegn, levesteder, svampefif og noget tilberedning og hvordan du kan gemme smagen til senere på året. Kom med på en guidet svampetur, som er en rigtig naturoplevelse. Få inspiration til madlavning over ild eller i dit køkken, og lær at bruge naturens skatkammer.

Thomas Askov, uddannet kok og Nina Christensen, underviser og vild-mad ekspert er professionelle sanker der levere til top restauranter. De har flere års erfaring med vild mad og kan sikkert og forsvarligt lære dig om de mest sikre spiselige svampe og hvilke kendetegn der er vigtige at kunne for at du i fremtiden selv kan finde lækre spise svampe.

Turen begynder fra parkeringspladsen der hedder P-plads Helsingevej ved krydset af Helsingevej og Fulgsangvej.

https://maps.app.goo.gl/LwD3QKci6xqPN2PU7

Den vil vare omkring 2 timer og vi forventer at maksimalt gå 5 km.

Det er ikke en avanceret svampetur, men en god begynder eller let øvet tur hvis man vil bevæge sig ud i svampeuniverset.

Til sidst runder vi af med hvordan i skal behandle jeres svampe, både med rengøring, bevaring og tilberedning.

Kom iklædt i forhold til vejret og medbring gerne en urtekniv, saks, poser, bøtter eller kurv til dine sanket lækkerier, eller køb dem af os ved starten af turen eller her på vores webshop under butik.

Vi ser frem til at dele naturens vilde mad!

Børn op til 5 år er gratis at have med, max to børn per voksen.

Husk dit sankeudstyr!
Lær om hvad en sanketur indebærer.

 

Bemærk:
Sanketure og lignende begivenheder har ingen fortrydelsesret eller returret da de bliver solgt som en undtaget varetype på lige fod med koncerter. Hvis man ikke kan deltage i sanketuren er man velkommen til at videregive eller sælge sin billet. Læs mere under vilkår og betingelser.

Turen begynder fra parkeringspladsen der hedder P-plads Helsingevej ved krydset af Helsingevej og Fulgsangvej. https://maps.app.goo.gl/LwD3QKci6xqPN2PU7 Den vil vare omkring 2 timer og vi forventer at maksimalt gå 5 km. Kom iklædt i forhold til vejret og medbring gerne en urtekniv, saks, poser, bøtter eller kurv til dine sanket lækkerier, eller køb dem af os ved starten af turen eller her på vores webshop under butik. Sanketure, svampeture og lignende begivenheder har ingen fortrydelsesret eller returret da de bliver solgt som en undtaget varetype på lige fod med koncerter. Hvis man ikke kan deltage i sanketuren er man velkommen til at videregive eller sælge sin billet. Læs mere under vilkår og betingelser.
Travelers' Map is loading...
If you see this after your page is loaded completely, leafletJS files are missing.

Andre ture